Јавете се
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте нѐ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПРОИЗВОДСТВО И ТРГОВИЈА НА БЕТОН И БЕТОНСКИ ЕЛЕМЕНТИ
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
 
Повеќе од две децениско искуство и традиција придонесе нашата компанија да порасне и да се развие во гигант за производство на бетон, бетонски елементи и бекатон плочи. Квалитетен производ е нашата цел. Нашата мисија е клиентот да е секогаш задоволен и среќен, a ние работиме да ги разбереме потребите на нашите купувачи и за нив обезбедуваме решенија со конкурентни цени.
 
Иновацијата во технологијата за производство на бетонски елементи и бекатони ги прави нашите производи издржливи и отпорни. Држете се до испробаното. Донесете едноставна и јасна одлука. Уживајте во негуваниот дизајн на надворешните површини. Чувствувајте се добро во својот дом, компанија, викендица...
 
 
 
 
 

Повикајте нѐ и уверете се

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Производи

 
 
 
 

Бетон

 
 
 
 

Бетонски елементи

 
 
 
 

Бекатон плочки

 
 
 
 
 
 
 
ПРОИЗВОДСТВО И ТРГОВИЈА НА БЕТОН И БЕТОНСКИ ЕЛЕМЕНТИ
 
-традиција и квалитет од 1994-
 
 
 
 
 

Галерија

 
 
 
 
 
 
 

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*